VEPŘOVÉ MASO V LÁKU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZABIJAČKA DOMÁCÍ / ZABIJAČKA MASO / 




INGREDIENCE: 1 kg vepřového bůčku nebo vepřové krkovice bez kosti, 40g třeného česneku, 60g soli.

POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřové maso Prohněteme s třeným česnekem a solí. Vložíme do kameninové nádoby a zalijeme 1 litrem studené převařené vody tak aby maso bylo úplně zalito. Necháme v chladu 10-14 dnů. Odleželé maso v láku uvaříme a podáváme teplé i studené s křenem, hořčicí a tmavým chlebem.



VEPŘOVÉ MASO V LÁKU. VEPŘOVÉ MASO V LÁKU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1363 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz